De leukste kinderboerderijen!

Ben jij ook zo gek op dieren? De kinderboerderij is een heerlijke plek om leuke (en soms gekke) dieren te bewonderen, knuffelen en voeren. Dit is dan ook een perfect uitje om met kinderen te ondernemen. Goedkoop, leerzaam en vooral heel gezellig!

Kinderparadijs Malkenschoten

Bouw een hut, stap in een waterfiets en klim en klauter in een uitdagend parcours. Kinderparadijs Malkenschoten begon ooit als een kinderboerderij, maar is inmiddels veel meer dan dat. Er zijn verschillende attracties waarmee de kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog heel veel verschillende dieren die je kunt bekijken en knuffelen. Weet jij wat een nandoe is en heb je hem gevonden?  Deel je foto op social media met #geldersestreken!

Juli 2 - Malkenschoten

Hof van Eckberge

Hof van Eckberge is een 25.000m² groot en sfeervol belevingspark met mini ZOO in Eibergen. In de mini ZOO voert het belevingspad je langs ara’s, wasberen, wallaby’s, rendieren, stekelvarkens, nandoe’s, prairiehondjes en bijzondere watervogels. En wat dacht je van een rondje op de ezel? 

Ara 's Lowres

Kinderboerderij De Grote Gemeente

In Wamel vind je de gezellige kinderboederij De Grote Gemeente. Deze boerderij heeft een grote diversiteit aan dieren. Denk aan ezels, schapen, cavia’s, kippen en bijzondere vogels. Ben jij een echte avonturier? Vraag dan alles wat je wil weten aan de beheerder van de boerderij.

Stadsboerderij De Korenmaat

Ontdek het leven op de boerderij! Op stadsboerderij De Korenmaat in Arnhem kom je van alles te weten over de boerderijdieren. Voor de kleintjes staan er mini tractors op het erf. Zo voelen ze zich als echte boeren of boerinnen. Maar er is veel meer te ontdekken! Ga op zoek naar kikkers in de paddenpoel, speel met modder en zwier van de kabelbaan. En terwijl de kinderen heerlijk spelen genieten de ouders van een heerlijke kop koffie op het terras van het Boerderijcafé, met uitzicht op de speelweide.

Ben je nog niet uitgespeeld en wil je de volgende dag weer verder spelen? Aan de rand van het Sonsbeekpark in Arnhem vind je Hotel Molendal. Een prachtig, sfeervol en gastvrij hotel waar je heerlijk kunt opladen voor nog een dag vol avonturen! 

Juli 2 - Foto

Groot Gelders Avontuur

Volg deze zomer de avonturen van Floris en Thiemen tijdens het Groot Gelders Avontuur! Zij gaan gewapend met een camera op avontuur in de Gelderse streken. Tijdens hun avontuur bezoeken ze de meest coole attracties, spannende kastelen en uitdagende klimbossen.

Blijf op de hoogte van het Groot Gelders Avontuur en bekijk al onze tips én natuurlijk de belevenissen van Thiemen en Floris, deze zomer op geldersestreken.nl/avontuur. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief zodat je niets hoeft te missen!