Een onbezorgde vakantie met het hele gezin

Iedere ouder wil een heerlijk onbezorgde gezinsvakantie, waarin tijd voor elkaar en leuke dingen centraal staan. Bij Landal GreenParks beleef je eindeloos plezier met de kids. In de Gelderse streken kun je heerlijk klauteren en ravotten in de natuur en zijn er op het park voldoende vriendjes om mee te zwemmen. Bovendien zijn alle kinderaccommodaties veilig. Jong én oud genieten zo van een heerlijke vakantie. 

Zo veel te doen

Het is helemaal fijn als je het vermaak voor de kinderen uit handen kunt geven. Het Fun & Entertainment-team van Landal GreenParks doet er deze zomer nog een schepje bovenop met de leukste activiteiten. Een verkoelend watergevecht bij warme temperaturen of een gezellige picknick met Bollo. Is het wat minder weer dan ga je binnen knutselen aan een vogelhuisje! Liever een uitje met het hele gezin? Ontdek de Gelderse natuur met de een natuurgids of bouw samen een echte hut in het bos. Bob de Bouwer is er niets bij!

Juli 4 - Vermaak

Slapen in een hut

Ga je op vakantie met jonge kinderen? Dan is een accommodatie die hier rekening mee houdt extra fijn. Bij Landal GreenParks is bij de kinderbungalow aan de binnen- en buitenkant rekening gehouden met de wensen van ouderen en kinderen. Zo slapen je kinderen in een heuse slaaphut, zijn er volop spelletjes te ontdekken en sta je gezellig samen in de keuken met speciale kinderschortjes. Maar wel op een veilige manier. Zo vind je op de keukenkastjes en diverse andere plekken kindersloten en traphekjes bij de trappen. Onbezorgd genieten dus!

De kinderbungalow vind je op de volgende Landal GreenParks:

  • Landal Landgoed ’t Loo
  • Landal Heideheuvel
  • Landal Coldenhove
  • Landal Miggelenberg
  • Landal Stroombroek
  • Landal Rabbit Hill 

Juli 4 Kidsbungalow

Hét uitje voor het hele gezin

Als er een gezinsuitje is dat een onbezorgde vakantie compleet maakt, dan is het wel een bezoekje aan het zwembad. Bij de zwembaden van Landal GreenParks beleef je volop waterpret. De kleintjes kun je met een gerust hart laten spatteren in het kinderbadje, terwijl de groteren zich vermaken met de glijbaan. Bij Landal Rabbit Hill en Landal Veluwse Hoevegaerde vind je bovendien een mooi buitenzwembad met een fijne ligweide. Ultiem vakantieplezier voor jong en oud!

Juli 4 - Zwemmen

Gerelateerde artikelen