Ga op Groot Gelders Avontuur in de natuur!

De Gelderse streken zitten vol avonturen! Lekker ravotten in een speelbos, wilde dieren spotten tijdens een safari met de boswachter of zoeken naar de mooiste paddenstoelen. De herfst is een heerlijke periode om buiten te zijn. 

Ga op Groot Gelders Avontuur in de natuur en beleef het zelf! Op deze pagina vind je de leukste tips voor een dagje uit of vakantie in de Gelderse streken met het gezin. Ontdek gave uitjes, de leukste speelbossen en een echte Gelderse streken bucketlist! Hoeveel kan jij er al afstrepen? 

Wil jij er net zo gaaf uitzien als Floris en Thiemen? Download hier leuke photo booth props. Print ze uit, knip langs de stippellijn, plak er een sateprikker achter en ga op avontuur! Deel je foto op social media met #GrootGeldersAvontuur!

Winactie

F En T Winactie

De leukste tips voor kinderen!

Het Groot Gelders Avontuur van Floris en Thiemen

Afgelopen zomer zijn Floris en Thiemen gewapend met camera op avontuur gegaan in de Gelderse streken. Tijdens hun Groot Gelders Avontuur bezochten ze de meest coole attracties, spannende kastelen en uitdagende klimbossen. Zij namen een kijkje achter de schermen in de dierentuin, mochten op safari met de boswachter en ontdekten hoe ridders vroeger hun forten en kastelen bewaakten. Ben je benieuwd wat ze allemaal meegemaakt hebben? Bekijk hun avonturen hieronder!

Bekijk hier het verzamelfilmpje van Floris en Thiemen. Hierin komen alle attracties die Floris en Thiemen op hun Groot Gelders Avontuur bezocht hebben nog een keer voorbij.  

Floris en Thiemen spelen met Toppe Bob bij Landgoed de Scheleberg en gaan met boswachter Henk Ruseler op safari in Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Wat eten de Maleise beren en panters in Burgers' Zoo? En wat zijn de allergaafste attracties van de Julianatoren? Dat ontdekken Floris en Thiemen op hun Groot Gelders Avontuur!

Wat kun je allemaal maken met je handen? Floris en Thiemen zijn op Groot Gelders Avontuur en maken een prachtig verfspetterschilderij en een piratenboot van piepschuim in De Spelerij - De Uitvinderij!

Wat voor beroepen waren er vroeger? Dat ontdekken Floris en Thiemen op hun Groot Gelders Avontuur in het Nederlands Openluchtmuseum​. En ze mogen zelf ook een handje meehelpen...

Wat eten de gorilla's in Apenheul​? En wat is er voor kinderen te ontdekken op Landal Rabbit Hill​? Een dag vol avontuur voor Floris en Thiemen op de Veluwe!

Een superleuke dag vol avontuur voor Floris en Thiemen! Ze gaan in zoveel mogelijk attracties bij Park Tivoli in Berg en Dal en klimmen en klauteren in Klimbos Veluwe in Apeldoorn.

Hoe maak je muziek met je lichaam? Dat en veel meer ontdekken Floris en Thiemen tijdens hun Groot Gelders Avontuur in het Afrika Museum.

Floris en Thiemen zijn op Groot Gelders Avontuur in Slot Loevestein. Ze zijn benieuwd wat er allemaal te doen is en verkleden zich als een echte ridder! Hoe zwaar is zo'n harnas nou eigenlijk?