Zin-arrangementen in de Gelderse streken

Je kunt deze herfst genieten van extra veel voordeel met deze arrangementen. Van culinair genieten tot totale ontspanning. We zetten alle deals voor je op een rij.

Culinair genieten in Apeldoorn

Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel ademt luxe, rust en natuur. Vanuit het hotel wandel en fiets je direct het Veluwse bos in. Of kies je met je paard een van de ruiterroutes? In ’t Buitenhuisje liggen gratis routes klaar, evenals informatie en uittips op de Veluwe. Bij terugkomst is het heerlijk ontspannen in de wellness om aansluitend bij het charmante rietgedekte Huisje James aan tafel te gaan.  

  • Ontvangst met koffie/thee met huisgemaakt appelgebak
  • 1 x overnachting in een comfortkamer met terras of balkon
  • 1 x luxe ontbijtbuffet
  • 1 x 5-gangenmenu in Huisje James (exclusief drank)
  • 1 x Valk Vers culinair pakket
  • Gratis fiets/wandelroutes, informatie en uittips op de Veluwe in ’t Buitenhuisje
  • Gratis gebruik van onze wellness- en fitnessfaciliteiten 

Prijs per persoon € 136,00.
Ontvang 10% korting via www.vandervalkapeldoorn.nl/acties met actiecode CAN-ZIN

TIMBUITING_Van Der Valk _3762

Ontdek de natuur in Garderen

Bilderberg Hotel ’t Speulderbos in Garderen is een prachtige uitvalsbasis om de geweldige natuur op de Veluwe te ontdekken. Fietsen, wandelen, ontspannen en culinair genieten doe je vanuit dit gastvrije hotel! Je verblijft in een compleet gerenoveerde kamer, geniet van het Bilderberg ontbijt en een driegangendiner.

Prijs per persoon vanaf  slechts € 84,00.
Bel of mail o.v.v. ZIN; T: 0577 – 46 15 46, E: speulderbos@bilderberg.nl

BIlderberg Speulderbos

ZIN in ontspanning?

Kom helemaal tot rust en geniet van een ontspannen verblijf in Sanadome Hotel & Spa Nijmegen! Een luxe 4-sterren overnachting is inclusief 2 dagen Thermen, uitgebreid ontbijtbuffet en fitnessen in Sanasport Health Club. De luxueuze kamers hebben bijna allemaal een balkon en uitzicht op fontein of parktuin. Vanuit de hotelkamer ga je  rechtstreeks naar de Thermen. Kom ontspannen overnachten, je  bent van harte welkom!

Een overnachting boek je  al vanaf € 85,- per persoon.
Boek nu een 2-daagse mini vakantie via: www.sanadome.nl/zin

Thermen Buiten Sanadome _wintersfeer _RGB-A4

Wild eten in de Achterhoek

Zodra het blad van de boemen valt, de dagen korter worden en binnen de openhaard aan gaat, wrijft menig wildliefhebber zich weer in de handen. Het wildseizoen is geopend!  En waar kun je dat beter ervaren dan in de streek die op dat gebied een rijke traditie kent?  Voor een ruime keuze aan (meerdaagse) wildarrangementen ben je in de Achterhoek aan het goede adres!
Van culinaire zesgangendiners tot ‘wilde weekenden’ kijk je op www.wildetenindeachterhoek.nl

Stan Bouman Carpe Diem Buiten -17

Wandelen en thee drinken in Appeltern

Ook in het najaar wandel je heerlijk door De Tuinen van Appeltern. Het park met meer dan 200 verschillende voorbeeldtuinen laat je om iedere hoek weer wat nieuws zien. De fruitbomen tonen hun vruchten en kleuren in de mooiste tinten geel, rood en oranje. Boek in oktober en november het heerlijke Najaars High-Tea Arrangement. Geniet van diverse muffins, koekjes, mini-gebakjes, petit fours, luxe belegde sandwiches en nog veel meer lekkers in herfstachtige sferen.

Prijs: €25,- per persoon, inclusief toegang tot het park (€12,50). Te reserveren vanaf 2 personen: www.appeltern.nl

De Tuinen Van Appeltern (2)