U bevindt zich hier: Museum Arnhem

Museum Arnhem

Kunst kijken in één van de mooist gelegen museumgebouwen van Nederland. Dat kan in Museum Arnhem. Het museum ligt op de hoge stuwwal met een schitterend uitzicht over de Rijn. De collectie is breed samengesteld en vooral bekend door de belangrijkste verzameling neorealisten van Nederland. Daarnaast bezit Museum Arnhem een hoogwaardige collectie hedendaagse kunst, toegepaste kunst en een collectie sieraden. In de museumtuin staan beelden uit de beginperiode van kunstmanifestatie Sonsbeek tot nu.

Kom binnen in museumcafé Bovenover en geniet van heerlijke koffie, soepen, salades, bijzondere broodjes, taart en andere hapjes onder het genot van prachtig uitzicht over het Rijnlandschap. Alles is uit eigen keuken en wij schenken ook goede wijn. Ook te bezoeken zonder museumticket. 

Deze locatie met een prachtig panorama, zowel vanuit het café als vanaf het terras, is tijdens openingstijden ook te gebruiken voor presentaties en kleine vergaderingen in combinatie met drank en spijzen. Ook na sluitingstijd van het museum is dit mogelijk in combinatie met museumbezoek.

 

 

Waar?

Contact

Utrechtseweg 87
6812 AA Arnhem
Telefoon: 026 303 1400
E-mail: info@museumarnhem.nl
Website: http://www.museumarnhem.nl/