Plog Rondje Ermelo - Schaapskooi

Dit najaar gaat hobbyfotografe Bea op pad door de Gelderse streken om het Gelderse goud te ontdekken.  Ze begon haar avontuur op de Veluwe, met het Rondje Ermelo – Schaapskooi. Deze route heeft ze vastgelegd in een prachtig fotoverslag. Kijk je mee?

Foto2

Mijn route startte bij deze mooie locatie de Heerlickheijd van Ermelo . Vanaf het terras kijk je uit over deze mooie vijver met fonteinen en een prachtige tuin. 

Foto3

Foto4

De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van mooie fiets- wandel- of paardrijtochten. Puur ontspannen! 

 Foto5

Bij de schaapskooi is het uitzonderlijk mooi , je geniet er van Veluwse lekkernijen.  Tijdens een regenbui  heb ik hier heerlijk genoten van koffie met zelfgebakken cake. 

Foto6

Genoten van de heide, die zo mooi in bloei staat.

Foto7

Toen het  weer droog was ben ik  de heide opgelopen, hier kwam in gesprek met de schaapsherderin, ze vertelde vol passie over haar kudde en het Veluwse schaap.                

Foto8

Onder de eikenboom genoten deze schapen van de eikenblaadjes en ik van het tafereeltje. 

 Foto9

Heerlijk samen genieten van de eik, op zoek naar de lekkerste tak.

Foto10

Eerste tekenen van de herfst! Paarse heide op de achtergrond, groen gras en natuurlijk de paddenstoel 

 Foto11

Na afloop van deze wandeling heb ik heerlijk mogen genieten van een high tea bij de Heerlickheijd van Ermelo. In alle rust op deze mooie plek nagenieten van de wandeling met een kop thee en verschillende lekkernijen. Hartige hapjes en veel variatie in bonbons. Met uitzicht op de schitterende vijver en fonteinen. Wat een mooie locatie in Ermelo! Toen ik daar zat, mijn foto's te bekijken, kwam ik in gesprek  met een aardige medewerker die mij een rondleiding gaf door het hotel. Prachtig, met een wellness , beautycentrum, sauna een trouwlocatie plus twee bruidsuites. Een fijne afsluiting van een mooi stukje Gelderland! 

Download de route

Loop ook deze schitterende wandeling en geniet daarna van een van de heerlijke arrangementen van de Heerlickheid van Ermelo! Bekijk de arrangementen hier.

De leukste wandelroutes in de Gelderse streken

De leukste wandelroutes in de Gelderse streken

Download het wandelrouteboekje

Ontdek het Gelderse goud met deze arrangementen

Ontdek het Gelderse goud met deze arrangementen