U bevindt zich hier: Rivierenland ›  Evenementen

Evenementen in Rivierenland

Markten, braderieën, (muziek)festivals, exposities, beeldende kunst in alle variaties, sportieve uitdagingen en natuurlijk evenementen rond bloesem, fruit en fluitekruid: de evenementen die in Rivierenland worden georganiseerd, zijn al net zo gevarieerd als het landschap van de streek zelf. 

Op www.rivierenland.nl vindt u het complete overzicht met evenementen in de regio Rivierenland.

Toon:  
17 JAN-
16 FEB
700 jaar Culemborg in beeld en schrift Rivierenland Culemborg

Culemborg heeft dit jaar maar liefst zevenhonderd jaar stadsrechten. Wat is er nog terug te zien van de geschiedenis in de stad Culemborg? In de expositie ‘700 jaar Culemborg in beeld en schrift’ is een mooi overzicht gemaakt van 700 jaar Culemborg aan de hand van foto’s. Daarnaast is ook het topstuk ‘700 jaar stadsrechten Culemborg’ te bewonderen. Een aanrader voor iedereen die van geschiedenis houdt!

 

24 FEB-
4 MRT
Voorjaarsvakantie op Slot Loevestein Rivierenland Slot Loevestein

In de voorjaarsvakantie is er van alles te doen op Slot Loevestein. Kom luisteren naar spannende verhalen, meng de juiste ingrediënten om buskruit te maken in de Kruittoren, laat de vesting onder water lopen tijdens het waterspel of doe mee aan leuke workshops. Het thema van de deze voorjaarsvakantie is ‘ridders en blijdestenen’.