U bevindt zich hier: Schateiland Zeumeren

Schateiland Zeumeren

SchatEiland Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland (ruim 5.500 m2). In een volstrekt unieke en sfeervolle locatie aan het water vaart SchatEiland Zeumeren je terug naar een tijd van zeevaart, onbewoonde eilanden, verborgen schatten en piraterij. Kinderen tot 12 jaar kunnen urenlang spelen en ontdekken, klimmen en klauteren, schatgraven en goudzoeken, springen en glijden, schieten met kanonnen, bootjes besturen en nog veel meer.

Weer of geen weer.. geniet van het eilandgevoel. Door de ruime opzet, de prettige akoestiek, de vele planten en de juiste lichtinval in het gebouw waan je je voortdurend op een zonovergoten eiland. Naast het grote overdekte gedeelte van het avonturenparadijs is er ook een ruim buitenterras met zonneweide, zandstrand en enkele buitenattracties. SchatEiland Zeumeren is het gehele jaar geopend. Het weer is nooit een probleem, want op SchatEiland Zeumeren is het altijd zomer!

In De Kombuis van SchatEiland Zeumeren bereiden de piraten de lekkerste dingen. Op één van de terrassen en in het restaurant is het smullen geblazen van diverse pannenkoeken, in groot en klein formaat. In De Kombuis zijn verschillende broodjes, snacks, ijsjes, snoepjes en gebak verkrijgbaar.

Heb je iets te vieren? Ook dan ben je bij SchatEiland Zeumeren aan het goede adres. Voor kinderfeestjes vanaf 8 personen en voor ander groepsbezoek vanaf 15 personen gelden kortingen op de entreeprijzen en speciale cateringarrangementen.

In het voorjaar van 2015 is de nieuwste attractie op SchatEiland geopend en kun je als ‘zandtovenaar’ op een van de zandtafels je eigen kunstwerken maken.
Ben je klaar voor een avontuurlijk dagje uit?!

Graag tot ziens bij de piraten van SchatEiland Zeumeren!Gehoord op de radio...

Waar?

Contact

Stroetweg 7
3781 PR Voorthuizen
Telefoon: +31(0)342 - 740740
E-mail: info@schateiland-zeumeren.nl
Website: www.schateiland-zeumeren.nl

Video