Video: Met het gezin de Gelderse Streken in

Wie weet nou beter hoe mooi en leuk de Gelderse Streken zijn, dan de bewoners zelf?! Daarom vroegen we jullie om foto’s met ons te delen van uitjes in de Achterhoek, Rivierenland, Veluwe en de regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen. Samen met het gezin. Van musea, tot speelparken, kastelen en (kinder)routes. De Gelderse Streken hebben alles voor een dagje uit met het gezin. 

Verken de Achterhoek

Verken met het hele gezin de Achterhoek en ontdek de leukste plekjes voor kinderen en volwassenen. Deze foto's deelden jullie met ons:

  

Ontdek Rivierenland

Ga samen met het gezin naar museum het Geofort, bezoek het Landgoed Mariënwaerdt, laat je meeslepen door historie in Slot Loevestein en geniet van de omgeving. Rivierenland is prachtig.

Natuurpracht op de Veluwe

Ontdek de natuur en de pracht van de herfst op de Veluwe. Ontdek welke dieren zich schuilhouden, planten, bloemen en struiken of ga naar een van de andere attracties in de regio. En blijf vooral de mooie plaatjes delen! 

Veel te doen in Arnhem en Nijmegen

Wat is er veel te doen: van dierenparken tot de leukste shopsteden, boeiende Arnhemse historie en bijzonder leuke doe-musea in heel de regio. En vergeet alle evenementen niet. Enjoy!

#geldersestreken

Staat jouw foto van regio Arnhem Nijmegen er niet tussen? Gebruik hashtag #geldersestreken en deel met ons jouw favoriete plaatje.