U bevindt zich hier: Villa Ruimzicht

Villa Ruimzicht

Achterhoekse Chic, dat omschrijft Villa Ruimzicht in twee woorden. In een bijzonder landhuis aan de rand van het centrum van Doetinchem tref je een bijna on-Nederlands stijlvolle gelegenheid met een ongedwongen sfeer.

In deze prachtige monumentale villa is overnachten een feestje! Het is bijna zonde om er ’s nachts je ogen dicht te doen. Ook lunch of dineer je er heerlijk in een van de twee restaurants, kun je er inspirerend vergaderen en knallend feesten!
Villa Ruimzicht is een monumentaal pand net buiten het centrum van Doetinchem, gelegen in een arboretum, een bijzonder landgoed in de stad met monumentale bomen. Na een ingrijpende verbouwing van enkele maanden is het voormalige internaat omgetoverd tot een luxe viersterrenhotel. Het hotel beschikt over 42 kamers, ingedeeld naar thema's afhankelijk van de reden van uw bezoek. Alle 41 hotelkamers hebben een eigen stijl en inrichting waarin de sfeer van het historisch gebouw is gecombineerd met eigentijds design. Zo staan overal Auping boxsprings, is er een digitaal verlichtingssysteem en super moderne audio – en tv apparatuur. De stijlvolle shutters zorgen bovendien voor een unieke lichtinval. Doe vooral je ogen niet dicht!

Waar?

Contact

Ruimzichtlaan 150
7001 KG Doetinchem
Telefoon: +31(0)314 320 680
E-mail: info@hotelvillaruimzicht.nl
Website: www.hotelvillaruimzicht.nl