So this is Christmas

21 december - 22 december
Nunspeet

Dit sfeervolle, muzikale en theatrale kerstevenement wordt op vrijdag 21 en zaterdag 22 december 2018 gehouden op het marktplein van Nunspeet.

De markt ademt speciaal voor deze gelegenheid de sfeer van een gezellige huiskamer, waar hapjes en drankjes te verkrijgen zijn. Het programma vangt in de namiddag aan met een gratis kerstoptreden, verzorgd door kinderen van musicalgroep Laura’s Musical.

’s Avonds staat de vertelling van het kerstverhaal centraal, dat op een eigentijdse manier wordt gepresenteerd. Verschillende popnummers waarvan de tekst het verhaal ondersteunt, worden door musicalacteurs op een groot podium ten gehore gebracht. Bijzonder uitdagend en verrassend is de muzikale begeleiding. Speciaal hiervoor zijn arrangementen geschreven waarin popmuziek en de klanken van het voltallige orkest van de Harmonie Nunspeet harmonieus samenvloeien. Popkoor Vierhouten en het jeugdorkest van de harmonie dragen eveneens hun muzikale steentje bij. In deze speciale uitvoering over de geboorte van Jezus speelt video ook een belangrijke rol. De beelden zijn vooraf op mooie en unieke locaties in Nunspeet en de regio opgenomen en worden op bioscoopformaat vertoond.

Beide dagen wordt hetzelfde programma aangeboden, waarbij het middagprogramma gratis te bezoeken is. Kinderen tot 12 jaar hebben ’s avonds gratis toegang onder begeleiding van een ouder en/of begeleider in bezit van een geldig ticket.

Aanvangstijden:
Middagprogramma:                        17:00 uur
Inloop avondprogramma:               19:30 uur
Start avondprogramma:                 20:00 uur

Kaarten: € 8,50 per persoon vanaf 12 jaar.
Informatie en online kaartverkoop: www.blijdeheidekat.nl