Bed & Breakfasts in Gelderland

Ben jij van plan Gelderland te ontdekken en op zoek naar een accommodatie? Kijk dan eens naar een van de vele B&B’s! Na een mooie dag in de natuur, een attractiepark, musea of de stad word je hier in de watten gelegd. Dankzij de huiselijke sfeer voelen jij en je gezin of vrienden je direct thuis en ontsnap je aan de hectiek van de dag. Niet alleen word je hier gastvrij ontvangen, een paar nachtjes bij de inwoners van de streek maken je bezoek aan de Gelderse streken compleet.

Gelderse Bed & Breakfasts 

Zakelijk of privé logeren in Gelderland zonder naar een hotel te moeten? In de bruisende binnenstad of omgeven door natuur, in Gelderland vind je tal van B&B’s. Als je behoefte hebt aan rust, kleinschaligheid en persoonlijke aandacht kan een B&B de perfecte toevoeging zijn aan jouw reis. Geniet van je eigen kamer, de lokale omgeving vol natuur en cultuur, goede verzorging en fijne tips en adviezen van de gastvrouw of -heer. In Gelderland vind je grote en kleine B&B’s, midden in de natuur of in een gezellig dorpsstraatje, luxueus ingericht of ingericht voor een kort verblijf. Ga jij een paar dagen één van de Gelderse streken ontdekken? Dan ben je bij één van onze B&B’s aan het juiste adres.

Bed & Breakfasts op unieke locaties

Een verblijf in een Gelderse B&B is natuurlijk altijd bijzonder. Toch vind je verspreid door Gelderland een aantal Bed & Breakfasts op werkelijk unieke locaties die een onvergetelijk verblijf garanderen. Een voorbeeld hiervan is Logement de Appelgaard, waar je uitgerust wakker wordt tussen de fruitbloesem van honderd jaar oude fruitbomen en geniet van een Betuws-boerenontbijt inclusief fruit uit de boomgaard. Vanuit Stadsboerderij de Teerplaats stap je de deur uit en de natuur in, rijd je in vijf minuten naar Burgers’ Zoo, loop je binnen 15 minuten het centrum van Arnhem binnen en kun je zelfs met dwerggeitjes knuffelen. Verborgen op de Veluwe vind je Landgoed Klarenbeek, waar je kunt verblijven op een stukje industrieel erfgoed. In de Achterhoek vind je Wijnboerderij ‘t Heekenbroek, waar je niet alleen kunt genieten van wijn van eigen grond, maar ook kunt overnachten.