Bed & Breakfasts in Gelderland

Ben jij op zoek naar een accommodatie om Gelderland te komen ontdekken? Kijk dan eens naar een van de vele Bed & Breakfasts!

Na een mooie dag in de natuur, een attractiepark, musea of de stad word je hier in de watten gelegd. Dankzij de huiselijke sfeer voelen jij en je partner, gezin, familie of vrienden je direct thuis en ontsnap je aan de hectiek van de dag. Niet alleen word je hier gastvrij ontvangen, maar bovendien maakt een overnachting je bezoek aan de Gelderse streken écht compleet.

Lees op deze pagina alles over Bed & Breakfasts in Gelderland.

Bed and Breakfast in Gelderland 

Zakelijk of privé logeren in Gelderland zonder naar een hotel te moeten? In de bruisende binnenstad of omgeven door natuur, in Gelderland vind je tal van B&B’s. Als je behoefte hebt aan rust, kleinschaligheid en persoonlijke aandacht kan een Bed and Breakfast de perfecte toevoeging zijn aan jouw reis.

Geniet van je eigen kamer, de lokale omgeving vol natuur en cultuur, goede verzorging en fijne tips  van de gastvrouw of -heer. In Gelderland vind je grote en kleine B&B’s, midden in de natuur of in een gezellig dorpsstraatje, luxueus ingericht of ingericht voor een kort verblijf. Ga jij een paar dagen weg om (één van) de Gelderse streken te ontdekken? Dan ben je bij onze B&B’s aan het juiste adres.

Bed and Breakfasts op unieke locaties

Een verblijf in een Gelderse B&B is natuurlijk altijd bijzonder. Toch vind je verspreid door Gelderland een aantal Bed & Breakfasts op werkelijk unieke locaties, die je een onvergetelijk verblijf garanderen. We geven je enkele voorbeelden van deze mooie plekjes in onze Gelderse streken:

  • Een voorbeeld hiervan is Logement de Appelgaard, waar je uitgerust wakker wordt tussen de fruitbloesem van honderd jaar oude fruitbomen en geniet van een Betuws-boerenontbijt inclusief fruit uit de boomgaard.
  • Vanuit Stadsboerderij de Teerplaats stap je de deur uit en wandel je zo de natuur in, rijd je in vijf minuten naar Burgers’ Zoo, loop je binnen 15 minuten het centrum van Arnhem binnen en kun je zelfs met dwerggeitjes knuffelen.
  • Verborgen op de Veluwe vind je Landgoed Klarenbeek, waar je kunt verblijven op een stukje industrieel erfgoed.
  • In de Achterhoek vind je Wijnboerderij ‘t Heekenbroek, waar je niet alleen kunt genieten van wijn van eigen grond, maar ook kunt overnachten.