Winkelen in Gelderland

Ben je op zoek naar de nieuwste mode van de grote ontwerpers, of juist naar unieke kleding in bijzondere lokale winkels? In Gelderland vind je winkels in alle soorten en maten met voor ieder wat wils. De echte winkelliefhebber kan zijn hart ophalen in de grote winkelsteden, terwijl de knusse dorpskernen een gezellige dag beloven. Moe van het winkelen? Geniet bij een van de gezellige terrasjes van een heerlijk drankje om energie op te doen voor de volgende ronde. Winkelen in de Gelderse streken wordt dankzij de combinatie met cultuur, idyllische plekjes en alom aanwezige natuur een complete ervaring. Lees hier meer over winkelen in Gelderland, dan zien wij je graag langskomen.

Winkelen in Gelderse dorpen en steden

Van bruisende winkelstraten tot kleine boetiek shops en van lokaal tot werelds; in Gelderland is voor iedereen een dorp of stad om te winkelen. In de grote winkelsteden vind je de bekende winkelketens aan de grote winkelstraten afgewisseld met kleinere straatjes vol bijzondere boetiekjes. In de knusse dorpskernen met een historisch karakter vind je speciaalzaken, lokale producten, gezellige pleinen en terrassen om uit te puffen. Dit gevarieerde aanbod, gecombineerd met de ruime parkeergelegenheid en horeca maken winkelen in Gelderland een unieke ervaring. Als bonus liggen stad en natuur in Gelderland dicht bij elkaar en sta je na een gezellige dag winkelen, waar je ook bent, zo weer in de natuur om tot rust te komen! 

Lees alles over de dorpen en steden

Shoppen in Gelderse speciaalzaken

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor iemand die alles al heeft? In Gelderland vind je tal van speciaalzaakjes waar je aan de drukte kunt ontsnappen. Snuffel tussen de vintage kleding in de bijzondere winkels, of laat je verrassen door de streekproducten van de verschillende regio’s. Verspreid over mooi gelegen dorpen vind je allerlei brocante en lifestyle zaken en voor het betere foodshoppen ga je langs bij de landwinkels en boerderijen. Van fruitteelt, tot boerenkaas en honing van de imker, niets smaakt beter dan deze verse producten van eigen bodem. Rust aan het einde van de dag uit op het boerenterras met een Nederlands wijntje of een glas zelf gebrouwen bier en geniet van de Gelderse specialiteiten!

Lees hier alles over Gelderse speciaalzaken

Kunst shoppen in Gelderland

Gelderland heeft een prachtig pallet aan kunst en cultuur te bieden. Wist je dat je in Gelderland de oudste winkelstraat van Nederland vindt? Terwijl je door de middeleeuwse kronkelstraatjes loopt, langs de historische panden en eeuwenoude stadswallen, kijk je als kunstliefhebber je ogen uit. Met veel prachtige ateliers, galeries en kunsthandels zijn kunst shoppers in Gelderland aan het juiste adres. Beelden, schilderijen en de nieuwste mode kunnen in de studio’s van diverse makers direct van de bron gekocht worden. Wat je ook zoekt, je vindt het in Gelderland.

 

 

Weet jij al waar je wilt gaan winkelen in Gelderland?