Vakantieparken in Gelderland

In Gelderland vind je de mooiste bungalow- en vakantieparken. Klein, groot, back-to-basics of luxueus? Door het grote aanbod is er altijd een park dat goed aansluit bij jouw wensen.

Op en rondom de parken zijn vaak tal van activiteiten te beleven voor jong en oud. Fietsen en wandelen, het water op of het bos in, sportief of wellness, cultuur of natuur, met of zonder hond en/of kinderen? Voor iedereen is de perfecte match te vinden!

Wil jij erop uit met je partner, familie of vrienden? Kom dan langs bij onze Gelderse streken.

Lees op deze pagina alles over vakantieparken in Gelderland.

Gelderse vakantieparken voor vriendengroepen

Ben jij bezig met het plannen van een uitje voor jou en je vriendengroep? Verspreid door Gelderland vind je een aantal vakantieparken die perfect zijn voor de natuur- en cultuurliefhebbers, de levensgenieters, de actievelingen, de grote groepen en de kleine groepen.

Zo vind je in de prachtige heuvels van het Rijk van Nijmegen, dichtbij het gezellige wijndorp Groesbeek, Bungalowpark de Zeven Heuvelen. De perfecte plek om samen te ontspannen met de uitgebreide wellness-faciliteiten.

Samen ontsnappen aan de drukke wereld en dichter bij de natuur komen? In Resort de Wije Werelt bevind je je op de Veluwe en in de bossen grenzend aan Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Geniet van wat quality time met elkaar in recreatie ‘t Lohr in de Achterhoek tijdens een dagje golfen of beleef een zonnig weekend vol waterpret aan de Maas bij Zandmeren in het mooie Rivierenland bij Kerkdriel.

Wat je ook zoekt aan vakantieparken en resorts, je vindt het in Gelderland!

Vakantieparken voor gezinnen in Gelderland

In Gelderland zijn veel verschillende vakantie- en bungalowparken te vinden voor gezinnen met kinderen. Terwijl je zelf een boek leest op de veranda vermaken de kinderen zich hier met de vele activiteiten die het park biedt. Vakantieparken met binnen- en buitenbaden zoals de Twee Bruggen in Winterswijk en het Eiland van Maurik in de Betuwe of juist midden in het bos zoals Droompark Hooge Veluwe. In Gelderland vind je deze vakantieparken allemaal.

In Velp vind je Buitenplaats Beekhuizen, gelegen tussen de Posbank en Kasteel Rosendael, een uniek en kleinschalig vakantiepark midden in de natuur. Niet alleen vind je hier verschillende fiets- en wandelroutes en genoeg steden om te bezoeken, met dierentuin Burgers’ Zoo en het Openluchtmuseum in de buurt vermaakt jong en oud zich. Het Bio Vakantieoord in Arnhem geeft ook gezinnen met gehandicapte kinderen de kans op een leuke vakantie. De perfecte plek dus om te lachen, ontspannen en avonturen te beleven met het hele gezin.