Bubbels, baden en ontspanning

Tijd voor ontspanning! Geniet van een beetje quality time met je geliefde of vrienden. Hierbij onze favoriete ontspannen-doe-je-zo plekjes van de Gelderse streken.

Sanadome

Verscholen in de natuur van Nijmegen ligt Sanadome Hotel & Spa. Een plek om je even lekker te laten verwennen. Zowel binnen als buiten genieten van sauna’s, thermaal baden en ontspannende behandelingen. Ideaal voor een dag met vriendinnen.

Meer info 

Okt 4 - Sanadome

Palestra Wellness Stroombroek

Bij Palestra maak je een rondreis door de wereld. Van Franse Thalasso behandelingen tot Tibetaanse klankschaalmassages. Zowel het lichaam als de geest krijgt hier volledige aandacht. Dit wellness centrum richt zich op volledige ontspanning, lichaamsverzorging en persoonlijke aandacht.

Meer info

Okt 4 - Palestra

Landgoed Groot Warnsborn

Een favorietje onder de trouwlocaties van Nederland. Het kan dus niet anders dan dat het een ontspannen plekje is.  Warnsborn is niet alleen een toplocatie voor een etentje (ze hebben zelfs een eigen wijngaard), je kunt er ook overnachten. En met de prachtige ligging op Rijksmonumentaal landgoed kun je niet anders dan rustig worden in je koppie en genieten van het gezelschap.

Meer info

Okt 4 - Groot Warnsborn

Betuwsch Badhuys

‘Natuurlijk’ genieten, daar draait het om bij het Betuwsch Badhuys. Deze landelijke boerderij is in 2014 omgetoverd tot een compact wellnesscentrum. Kijk uit over weilanden, rust uit te midden van een boomgaard vanuit een stomend warm bad of pluk je een peer of appel en wandel rond. Wellness hand in hand met de natuur. Wat ontspant nu meer?

Meer info

Okt 4 - Betuwsch Badhuys

Sandton Hotel De Roskam

In Wellness Centre ‘Veluwezoom’ kun je jezelf uren laten verwennen. Ontspannende behandelingen, massages, lichaamspakkingen, sauna, infrarood en stoomcabines. Tussen door een high tea. En met de Posbank als achtertuin heeft Roskam ook de mooiste achtertuin van de Veluwe. Time to relax.

Meer info

Okt 4 - Sandton

Slot Loevestein

Overnachten in een kasteel. Ja, ja, ja! Nadat je uiteraard gillend door de kamer rent van enthousiasme en minimaal twee keer op het bed springt (hoe vaak verblijf je nu in een kasteel?), is het tijd voor ontspanning. Geniet van de omgeving van Slot Loevestein, overnacht als een vorst in de vesting en laat je ’s ochtends verwennen door de gastvrouw met een champagneontbijtje. De bubbels gaan op aanvraag, maar maken het uitje natuurlijk wel helemaal af. Enjoy! 

Meer info

Okt 4 - Loevestein

Bilderberg

Dompel in luxe. Gezichtsbehandelingen, manicure, pedicure en lichaamsmassages in hartje Veluwe. Persoonlijke aandacht, ontspanning en vooral rust. En mocht je tijd over hebben en vooral trek… neem onze tip ter harte en ga dineren in een van de excellente restaurants.

Meer info

 

Okt 4 - Bilderberg