Win een meet & greet met Wouter, Harm of Nina

BEDENK EEN GAVE BUCKETLIST ACTIVITEIT

EN WIN EEN EXCLUSIEVE MEET & GREET!

In de Gelderse streken is ontzettend veel leuks te ontdekken. Je vindt er coole attracties, spannende klimbossen en je kunt er lekker de natuur in. Ben je al eens ontsnapt uit een echt kasteel? Of ga je liever naar een speeltuin, dierentuin of een interessant museum? Wat je wens ook is, het kan hier allemaal…

Weet jij al wat je wilt gaan doen? Download dan hier de bucketlist van je favoriete avontuur. Vergeet hem niet mee te nemen als je de Gelderse streken bezoekt, dan kun je de punten meteen afvinken!

Ga je het liefst naar de Gelderse streken met één van onze YouTube-sterren Wouter, Nina of Harm? Scroll dan naar beneden en vul in wat je met hen wilt doen. Wie weet win je een ontmoeting of gaan jullie samen op pad!

 

ONZE BUCKETLIST CHALLENGE!

Wil jij een van deze YouTubers in het echt ontmoeten? Doe dan mee! Wouter, Nina en Harm zijn YouTube-sterren met bij elkaar bijna anderhalf miljoen volgers! Ze maken alle drie filmpjes over hun leven en zijn dol op een gekke uitdaging. Jij toch ook? Doe nu mee aan onze bucketlist challenge en wie weet ga je één van onze vloggers in het echt ontmoeten.

 

WAT MOET JE DOEN?

Verzin een punt op je bucketlist. Dus iets wat je graag nog eens wilt doen of meemaken. Dit punt moet aan drie dingen voldoen:

  1. Het moet echt kunnen
  2. Je moet het samen met één van onze vloggers kunnen doen
  3. Je moet het kunnen uitvoeren in de Gelderse streken

Dus wil je de apentest doen met Wouter, met Nina een pannenkoek bakken of een Afrikaanse dans uitvoeren met Harm, verzin dan een (te) gekke bucketlistwens en vul deze hier in. Insturen kan tot zaterdag 13 juli 2019. Daarna selecteren wij de winnaars.

Deze persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen als jij een meet & greet gewonnen hebt.

Inspiratie voor deze prijsvraag haal je uit de bucketlists op deze pagina. Klik op de downloads en ontdek de gaafste activiteiten in de Gelderse streken.

Kom, ga mee op Groot Gelders Avontuur!