U bevindt zich hier: VDB Recreatie

VDB Recreatie

VDB Recreatie Groep heeft recreatieparken op de mooiste plekken in Gelderland en op de Veluwe in het bijzonder. Of het nu een onvergetelijke vakantie is, een spannend klimavontuur of een culinaire beleving. Je krijgt bij VDB Recreatie Groep altijd een ‘Avontuurlijk Ontspannen’ gevoel!

Recreatiecentrum De Paalberg in Ermelo werd onlangs voor het 3e jaar op rij door de ANWB uitgeroepen tot Best Camping, met een classificatie van 5 sterren. Door de unieke ligging in hartje Veluwe, het verwarmde overdekte zwembad en de vele recreatiemogelijkheden voor alle leeftijden, ben je op deze familiecamping verzekerd van een onvergetelijk verblijf. Zin in een avontuurlijk klimavontuur? Dan is Klimbos Ermelo een aanrader. Met het Kids, The Family, The Jungle en The Kick parcours is er voor alle leeftijden volop uitdaging. Deze outdoor activiteit wordt niet voor niets het 'Leukste uitje op de Veluwe' genoemd!

Aan de overzijde van het Klimbos en De Paalberg vind je het gezellige pannenkoekenrestaurant ’t Jagersnest. Zij werden dit jaar Nederlands Kampioen Pannenkoeken Bakken. Dát is dus smullen geblazen!

Strandparc Nulde is zeer populair bij watersporters. Direct aan het uitgestrekte strand met een eigen haventje en aanlegsteiger. Dagtoeristen zijn van harte welkom en voor een langer verblijf is de camping ideaal. Op Strandparc Nulde bevindt zich Restaurant AfslagTien daar kun je, met uitzicht op het Veluwemeer, heerlijk culinair genieten. Het nieuwste pareltje aan de kroon van de VDB Recreatie Groep is ‘Orangerie Nijkerk aan Zee’ gelegen aan VDB Recreatie Groep zijn eigen Strand Nijkerk aan Zee. Een terrasje pakken of uitgebreid dineren? Alles kan! Bovendien zit je eerste rang, want de zonsondergang zien terwijl je geniet van een cocktail of een heerlijk diner op het terras, dat moet je écht een keer beleven! Wanneer mogen we je een keer ontvangen op één van onze mooie locaties van VDB Recreatie Groep?