Wandel het hele jaar de Vierdaagse!

Wandelliefhebbers van over de hele wereld weten Nijmegen feilloos op de  wandelkaart te plaatsen.  Zo’n 40.000 wandelaars komen elk jaar in de derde week van juli naar de oudste stad van Nederland  tijdens de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen, kortweg Vierdaagse genoemd. De Vierdaagse geniet internationale bekendheid en in combinatie met de Vierdaagsefeesten is dit evenement goed voor zo’n 1,5 miljoen bezoekers.

Heb jij niet meegelopen met de Vierdaagse, maar lijkt het je wel leuk om de routes te wandelen? Of wil je in alle rust volop genieten van de natuur? Voorheen vond je alle routes en afstanden in de ‘Alledaagse app’. Nu bekijk je de 30, 40 en 50 kilometer routes van de dag van Cuijk, de dag van Wijchen, de dag van Groesbeek en de dag van Elst hier. Start klaar? Trainen maar!

Wandelen Nijmegen

 

Wellicht ken je het Rijk van Nijmegen al van een dagje uit, een gezellig weekend of een langer vakantieverblijf. Of heb je al eens deelgenomen aan de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen? Als je een Vierdaagseloper bent, dan krijg je met de Alledaagse een  hele andere ervaring. De Alledaagse verloopt in de geest van de Vierdaagse, maar individueel wandelen staat voorop. Je  bepaalt de starttijd zelf, net als de afstand. In deze app staan alle routes van de Vierdaagse, zowel de 30, 40 als 50 kilometer. De routes zijn hetzelfde als de Vierdaagse, maar je kunt op elke plek starten. En heb je geen zin om de gehele omschreven route in een keer te lopen, dan ga je de volgende dag gewoon verder.  Het belangrijkste is dat je geniet van de omgeving en de prachtige natuur, want tijdens de Vierdaags blijft daar weinig tijd voor over.

Wandelen

 

Je gaat met deze app vanaf een zelfgekozen locatie op pad, in volle vrijheid maar ook op eigen verantwoordelijkheid. Onderweg worden tips gegeven zoals info over leuke highlights, wetenswaardigheden en horecagelegenheden waar je onder het genot van een hapje en een drankje even uit kunt rusten. Zo wordt de alledaagse een bijzondere ervaring. We wensen je veel wandelplezier in het Rijk van Nijmegen toe!

Bekijk op deze pagina alle Vierdaagse routes