Spring op de fiets!

Laat je inspireren

Gelderland is dé fietsprovincie van Nederland en staat bekend om haar natuur. Spring op de fiets en geniet van kronkelende dijken, prachtige heide en indrukwekkende stuifzandvlaktes, de diversiteit is enorm! Wij willen je al het moois van de regio laten zien, zélfs op plekken buiten Gelderland.

 

Bekijk de VR-tour!

Wil je ook virtueel fietsen in de Gelderse streken? Gebruik je muis en de navigatieknop linksboven om de prachtige omgeving te bekijken.

Wil je deze video bekijken via je smartphone of maak je gebruik van een cardbox VR-bril? Klik dan op deze link. 

 

 

Kijk mee over de schouder van vier ambassadeurs uit de Gelderse streken. Zij zijn voor je op de fiets gesprongen en laten je kennismaken met het gebied. Tijdens het fietsen en vanuit de lucht hebben zij prachtige beelden geschoten van de omgeving en de mooie plekjes die je passeert. Daarnaast delen ze handige tips voor onderweg. Ben je benieuwd? De komende weken verschijnen de video’s op deze pagina.

Rivieren Rivalen

Spring op de fiets en ontdek Rivierenland! De eeuwige strijd tegen het water is een terugkerend element in deze fietsroute. Ambassadeur Theo neemt je mee op de route en deelt zijn beste tips.

 

Langs Kastelen en Landgoederen

Spring op de fiets en ontdek de regio Arnhem! Dit gebied herken je aan de vele uitgestrekte landgoederen, buitenplaatsen en kastelen. Ambassadeur Lammert neemt je mee op de route en deelt zijn beste tips.

 

Rust en ruimte

Spring op de fiets en ervaar rust en ruimte in de glooiende bossen rondom Kootwijk! Ambassadeur Mirjam neemt je mee op haar favoriete fietsroute op de Veluwe en deelt haar beste tips.

 

Woold en water

Spring op de fiets en ontdek de Achterhoek! De route Woold en Water brengt je door prachtige bossen, gezellige dorpen en een mooi coulisselandschap. Ambassadeur Wesley deelt zijn beste tips!

 

Laat je inspireren op Instagram

Wil je de Gelderse streken zelf ontdekken? Vul onderstaand formulier in en ontvang 16 prachtige fietsroutes in je mailbox!