Luid de herfst in met Roots in the Woods

Hoe kun je de herfst nou beter verwelkomen dan met het sfeervolle festival Roots in the Woods? Van 19 t/m 21 oktober is er muziek en theater en geniet je van speciaalbiertjes, wijn en goed eten in het Beekpark in Apeldoorn. En ook nog eens helemaal gratis!

Het festival begint op vrijdagavond. Dan staat de barbecue aan en de wijntjes en biertjes koud. Kom een dansje wagen op het gezellig verlichte festivalterrein. Of plof lekker rustig neer om te kijken naar de verschillende theateracts.

 

Rauw en ruig

Op zaterdag en zondag wordt het park opgedeeld in twee delen: een speciale kidsarea en het Rauw en ruig gebied. In het Rauw en ruig gebied wordt country, folk en bluesmuziek gespeeld. Jick Munro & The Amazing Laserbeams zorgt zaterdagavond voor een super spetterende afsluiter.

 

Klimmen en klauteren

In het kidsdeel kunnen de kleine bezoekers lekker klimmen en klauteren in een speciaal parcours dat samen met de Apenheul wordt opgezet. Daarnaast zijn er veel leuke voorstellingen speciaal voor kinderen. In het midden van het Roots in the Woods-terrein vind je het centrale terras en ook daar kun je kijken naar allerlei optredens.

Muziek en theater Roots in the Woods

 

Veluws wild

Omdat het Roots in the Woods festival zich afspeelt op de Veluwe, kun je écht Veluws eten en drinken proeven. Probeer eens Veluws wild, zoals een zwijn van het spit. Er zijn ook burgers, hete bliksem, crêpes en frietjes verkrijgbaar met daarbij een lekker wijntje of biertje uit binnen- en buitenland. Je kunt ook zelf aan de slag en je eigen brood en popcorn bakken!

Food and Drinks Roots in the Woods

 

Ontdek meer Veluwe

Roots in the Woods speelt zich voor het grootste gedeelte af in het stadspark Beekpark in Apeldoorn, maar ook op andere Veluwse locaties zijn dingen te doen. Bij Landal Landgoed ’t Loo in Oldebroek en Landal Miggelenberg in Hoenderloo zijn muziekoptredens, kindervoorstellingen en kun je lekker eten en drinken. Ook hier is de toegang gratis, maar voor bepaalde activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd.

 

Herfst-proef-route

De herfst is de perfecte tijd van het jaar om de Veluwe op de fiets te verkennen. Combineer je festivalbezoek dus met een mooie fietstocht. In de herfst biedt de Veluwse natuur een heleboel producten die de basis zijn voor lekker hapjes, gerechten en dranken. De Veluwse-herfst-proef-route brengt je door de oranje gekleurde herfstbossen en langs die heerlijke producten. Houd de website van Roots in the woods in de gaten voor meer informatie over deze speciale fietsroute.

 

Openingstijden Roots in the Woods

Vrijdag 19 oktober: 17.00 – 00.00 uur
Zaterdag 20 oktober: 10.00 – 22.00 uur
Zondag 21 oktober: 10.00 – 20.00 uur