Voor fietsliefhebbers | 5 Fietsarrangementen waar je blij van wordt

Denk je aan Nederland, dan denk je aan molens, klompen, kaas, stroopwafels en natuurlijk ook aan fietsen. Nederland is een echt fietsland: lekker vlak, veilige fietspaden en temperaturen die je uitnodigen actief te zijn. Gelderland is door Fietsen123 verkozen tot fietsprovincie van Nederland. Voor een prachtige fietstocht door bossen, over heidevelden en zandvlaktes moet je hier zijn! Een aantal hotels en vakantieparken in de regio hebben fijne arrangementen samengesteld. Eerst de prachtige omgeving ontdekken en daarna heerlijk uitrusten. Wij zetten een aantal van deze arrangementen op een rijtje, wat is jouw favoriet?

 

Fietsen over de Zevenheuvelenweg
Fietsen over de Zevenheuvelenweg

Bilderberg | Klavertje Vier route

Vijf dagen, vier hotels en ontelbaar veel mooie natuur. Dat is het Bilderberg Klavertje Vier fietsarrangement. In vier dagen tijd ontdek je iedere keer een ander stukje van de prachtige Veluwe terwijl je steeds in een nieuw hotel overnacht. Na de fietstocht (dagelijks tussen de 45 en 55 km) wacht er een heerlijk 3-gangen diner en zijn zwembaden en sauna’s vrij te gebruiken. Als dat niet ultiem genieten is!

Linge Hotel | 2 daags fietsarrangement

Dit arrangement van Linge Hotel in Elst voert je over de dijken, dwars door rivierenland en neemt je mee door de Betuwe. Met een beetje geluk fiets je door de prachtige bloesem van dit mooie fruitgebied. Er is keus uit meer dan 20 routes en de slaapplaatsen, ontbijt, lunch en een diner zijn bij de prijs inbegrepen. Ook e-bikes en scoorters kunnen hier gehuurd worden, mocht je wat meer tempo willen maken.

 

Fietsen over de Zevenheuvelenweg
Fietsen over de Zevenheuvelenweg

Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel | Ontdek de Veluwe

In elk seizoen is de Veluwe weer spectaculair mooi. Bij Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel geniet je van een luxe verblijf en krijg je de kans om de omgeving te verkennen. Met een fietsarrangement op de Veluwe geniet je optimaal van dit prachtige stukje Nederland. Je kunt kiezen uit elektrische fietsen of reguliere fietsen. Vanaf het hotel starten vele fietsroutes waarmee je de omgeving verkent.

Fiets of wandel van hotel naar hotel in de Achterhoek

Fietsen of wandelen doe je in de Achterhoek! Het Achterhoekse coulisselandschap verrast je na elke bocht met iets nieuws. Van weilanden naar bos en van pittoreske dorpjes naar historische (Hanze)steden. Met compleet verzorgde 3- of 4-daagse arrangementen wandel of fiets je van het ene hotel naar het andere hotel. Eenmaal in het hotel geniet je van diner en ontbijt en ontbreekt het je aan niets. Het vervoer van je bagage regelen wij!

 

Moeke Mooren | Fietsarrangement Land van Maas en Waal

Geniet van het Land van Maas en Waal! Fiets over de slingerende dijken en de polderweggetjes, om vervolgens sfeervol te genieten bij Moeke Mooren van een overheerlijk diner en fijne overnachting. Bij het arrangement is een gratis fietsroute inbegrepen.