Ontdek de Gelderse streken op de fiets!

Laat je inspireren

Gelderland is dé fietsprovincie van Nederland en staat bekend om haar natuur. Spring op de fiets en geniet van kronkelende dijken, prachtige heide en indrukwekkende stuifzandvlaktes, de diversiteit is enorm!

Kijk mee over de schouder van vier ambassadeurs uit de Gelderse streken. Zij zijn voor je op de fiets gesprongen en laten je kennismaken met het gebied. Tijdens het fietsen en vanuit de lucht hebben zij prachtige beelden geschoten van de omgeving en de mooie plekjes die je passeert. Daarnaast delen ze handige tips voor onderweg. Ben je benieuwd? Bekijk de video’s hieronder!

Rivieren Rivalen

De eeuwige strijd tegen het water is een terugkerend element in deze fietsroute. Ambassadeur Theo neemt je mee op de route en deelt zijn beste tips.

 Langs Kastelen en Landgoederen

Spring op de fiets en ontdek de regio Arnhem! Dit gebied herken je aan de vele uitgestrekte landgoederen, buitenplaatsen en kastelen. Ambassadeur Lammert neemt je mee op de route en deelt zijn beste tips.

Rust en ruimte

Ervaar rust en ruimte in de glooiende bossen rondom Kootwijk! Ambassadeur Mirjam neemt je mee op haar favoriete fietsroute op de Veluwe en deelt haar beste tips.

Woold en water

De route Woold en Water brengt je door prachtige bossen, gezellige dorpen en een mooi coulisselandschap in de Achterhoek. Ambassadeur Wesley deelt zijn beste tips!