U bevindt zich hier: Home ›  Attracties

Voor iedereen wat te beleven

Aan attracties geen gebrek in de Gelderse Streken! Of het gaat om een rustige of actieve attractie, binnen of buiten, met of zonder kinderen, in de Gelderse streken is er voor iedereen wat te beleven!

Regio Arnhem Nijmegen is voor veel kinderen één groot speelparadijs. Spelen door de bossen, leeuwen kijken in de dierentuin of stoer in de achtbaan. Maar ook alle musea in regio Arnhem Nijmegen zijn voor veel kinderen een beleving.

Van kartbaan tot museum, van speelparadijs tot partyboerderij, in de Achterhoek is veel te beleven! Een heerlijke dag wandelen in het grootste doolhof van Europa of je grenzen verleggen in het Klimbos Achterhoek in Ruurlo.

De Veluwe is al een attractie op zich, maar de talrijke attractieparken en musea versterken dit uiteraard nog meer. Aap eens een aap na in de Apenheul, laat kinderen het leukste dagje uit beleven bij de Koningin Juliana Toren of ga de piraterij te lijf bij Schateiland Zeumeren.

Imposante kastelen en forten en fraaie landgoederen vind je nergens anders dan in Rivierenland. Soms lijkt het alsof de tijd hier heeft stilgestaan… Waren de vestingen ooit bedoeld om de vijand buiten te houden, nu is iedereen er van harte welkom!Meer attracties in de Gelderse streken